lauantai 10. elokuuta 2013

Taudin kourissa

Huhhuijaa. Onpas vaikea keksiä otsikkoa... Täällä ollaan oltu koko perhe kamalan flunssataudin kourissa. Nyt ollaan siis kaikki oltu kipeänä, Lauria myöten. Toissayönä Lauri sairastui siis myös, tunnin välein heräsi sydäntäsärkevään itkuun. Tuttia olisi pitänyt saada syödä, mutta kun ei henki kulje jos nenäkin on tukossa. Nenäfriida, sängynpäädyn kohotus ja panadolia pienelle oli meidän sen yön pelastus. Voi meidän pientä raasua <3Äiti ja isikin ollut ihan tööööööt. Tämä ulkona vallitseva matalapaine yhdistettynä tähän kamalaan päätäynnäräkää-oloon... lopputuloksena aivan jäätävän kamala päänsärky ympäri vuorokauden. Päässä vaan humisee kun vähänkin yrittää jotain tehdä. Laurilla tämä ilmeisesti ei näin pahasti näy vaivaavan, sillä oma pirteä itsensä pikkumies on päiväsaikaan ollut! Nenukki vielä vuotaa pienellä. Eilen käytiin kunnon höyrysuihkussa Laurin kanssa, me oltiin siis koko perhe tuolla meidän pienessä vessakylppärissä, ja hyvää teki kaikille! Me mentiin jo aikaisin eilen nukkumaankin, Lauri tapansa mukaan puoli yhdeksän aikoihin, ja mekin kymmeneltä unten mailla. Heräsin ekan kerran itse aamuneljältä, ja tajusin, ettei Lauri ollut herättänyt meitä kertaakaan. Lopulta Lauri heräsikin vasta puoli seitsemältä. :) Päivä on mennyt hyvin, ja Lauri vaikuttaa muuten normaalilta, ruoka vaan ei maistu. :(
Elokuu on jo pitkällä, maanantaina meillä on Laurin 6kk-neuvola!!!! Hui kamala apua. Mun vauva on jo kohta puolivuotias.. Tää on aivan hurjaa, miten aika meneekin näin nopeasti. Mä en ole ilmoittanut itseäni vieläkänä koululle läsnäolevaksi syksylle, enkä varmaan ilmoitakaan. Joten, koska mulla ei ole nyt syksyllä mitään koulujuttujakaan, ei ole minkäänlaisia suunnitelmia pitkiin aikoihin. Perus arkitouhuilla mennään etiäpäin. 
Jänis(koira)kevennyksenä meidän Nellin älynväläys mennä verhoon nukkumaan. Milli vähän ihmetteli ja yritti käydä nuuskimassa, Nelli vain murisi sille kun meni lähelle. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti