perjantai 16. elokuuta 2013

Syksyrakkaus

Meille ei kuulu oikein mitään. Me ollaan oltu kotona vain, Lauri on harjoitellut kovasti liikkumista, ja minä olen laiskotellut ja kiukutellut. Pitäisi siivota, oikeastaan _järjestellä_. Vaatekaapit räjähtää käsiin, mutmutmutmut.... tekosyitä löytyy kyllä. Eilen käytiin pikaisesti Lahdessa Teemun kummitädin nimpparikahveilla, syötiin siellä sitten kaksin käsin korvapuusteja ja mustikkapiirakkaa, nam. Käytiin sitten vielä Kärkkäisellä anopin kanssa, ja syötiin kamalat mättöateriat ScanBurgerissa, hyihyi. Tuli kamala ähky ja huono olo vaan, oli virhe kyllä vetää semmosta ruokaa. 

Viime päivinä on tullut vettä oikein kunnolla, ja mä oon ollut kyllä innoissani siitä! Mä rakastan syksyä, mä kumppareita, ja jeejeejejee saa käyttää niitä hyvällä omatunnolla. En mä siis mikään sateen ystävä silleen ole, mutta kyllä se on mukavaa kun välillä tää meidän paahtavan kuuma kämppäkin viilenee, eikä arska pulppua sisään ja herätä meidän Lauria jo aamuviideltä. Syksy on siis oikein tervetullut mun puolestani! Syksyssä on sekin mahtavaa, kun saa verhoutua kaikkiin kivoihin neuleisiin ja Laurille saa pukea kivoja jumpsuiteja ja pitkähihaisia päälle. Syksyinen sateenraikastama sää on vaan niin ihana! Me muuten hyödynnettiin sadesäät ja pidetiin tarkoituksella pyykkejä partsilla sateessa, voi että, ne tuoksuu niiiiiiin hyvälle sateen raikastamana! :)


Mun sisustuskuume on myös taas nostanut päätään, ja vietinpä yksi päivä Laurin päiväuniaikaan tovin jos toisenkin selaillessa ja pläräillessä kaikenmoisia huonekaluja ja muuta tilpehööriä lehdistä ja netistä. Voivoi kun syntyi köyhänä! Haaveet saavat siis odottaa myöhempään syksyyn, ehkä jopa joulukuuhun, kun veronpalautukset suovat saapua. 
Sunnuntaina on VAUNULENKKI-tapahtuma. Me osallistutaan Nean ja Linan kanssa. Saa nähdä millainen tapahtuma tuo on, odotukset on korkealla ja vaikuttaa todella hyvältä! :)

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen blogi, meillä myös helmikuussa syntynyt poitsu, joten kiva lukea samanikäisen kuulumisia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itsekin tykkään lueskella samanikäisten vauvojen kuulumisia :)

   Poista
 2. Täällä toinen syksyfani <3 loving it!!!! :-D huuuh me vedettii eilen illalla ähkyt hesellä XD namnam!! Pitäähän sitä joskus ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäähän sitä aina välillä, se vaikuttaa ina aluks hyvältä idealta, kunnes se armoton ähky iskee!! :D syksysyksysyksysyksy teretulemasta suomen maalle!!! <3

   Poista
 3. Syksy on vuoden ehdottomasti paras vuodenaika :) Aina rakastanut ja tulee aina rakastamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on <3 en malta oottaa että lehdet putoaa ja syksyn värit valltaa katukuvan!

   Poista