torstai 22. elokuuta 2013

AHAA-elämys aamutuimaan

Tänään itkuhälytin herätti vasta seitsemältä ekan kerran. Ja heti koin AHAA-elämyksen. Nimittäin aikaisempina parina yönä se oli herättänyt lukuisia kertoja lohdutonta itkua toisesta huoneesta välittäen. Toissayönä jäin jopa sohvalle nukkumaan, kun niin tiheään sai nousta. Eilen mietin sitten pääni puhki, että mikähän mättää, kun tähän asti niin levollisesti ja hyvin nukkunut vauva heräilee tuolleen itkemään. Ja varsinkin, kun ei meinaa rauhoittua sitten millään. Kipuitkulta se vaikutti, joten mietin läpi heti kaikki ruoka-aineet mitä Lauri syö päivässä. Sitten mietin, onko jotain poikkeusöitä ollut. Ja sittenhän mulla välähti, että kaurapuuroa ollaan annettu iltapuurona. Ja parina iltana oli tässä menneellä viikolla jäänyt puuro välistä, jolloin yö oli ollut täysin normaali. No eilenpä sitten jätin tarkoituksella iltakaurapuuron pois, ja TADAA, arvoitus ratkesi. Koko yö heräämättä.  Ja nyt kun lähden kaivelemaan aivojen uumenia, niin todettiinhan me jo reilu kuukausi sitten, että kauravelli aiheutti myös levottomia öitä. 

Eli Laurille ei kaurapuuroa/velliä iltasella. (ja taidan vaihtaa aamupuuronkin toiseen malliin)

.

P.S Minä sain jäädä tänään nukkumaan ja Teemu heräsi Laurin kanssa aamupuurolle. Me sovittiin tämä jo eilenillalla. No enhän mä sitten kunnolla enää saanut unta näin hyvin nukutun yön jälkeen ja jo ennen kahdeksaa lähdin koirien kanssa ulos.

P.P.S Voiko turhempaa postausta ollakaan? :D


3 kommenttia:

 1. Hyvä että selvisi :) Eipä noita jotenkin tuu edes mietittyä että johtuuko joku huonompi yö jostain tietystä ruuasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tuu, ja tänään Lauri on esitellyt oikee kunnon pullollaan olevia alaikeniään normaalia enemmän.. Oikeea alahuuli töröllään ikenet loistaen. Et en sit tiiä josko ne hampaa tekis tuloaan?

   Poista
  2. Ehkäpä! :) Pihlalla salakavalasti puhkes ensimmäisen viereen toinen, tai en ainakaan tiedostanut kipuitkuja :D

   Poista