sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hiusprobleema

Mä olen taas tullut siihen pisteeseen, että en tiedä mitä hiuksilleni seuraavaksi tekisin. Mä olen nyt viihtynyt melkein kaksi vuotta vaaleilla hiuksilla. Nyt tämän vuoden toukokuussa kävin extempore värjäyttämässä hiukseni Lahden Koulutuskeskus Salpauksen kampaajaopiskelijoiden toimesta, toimin ns. harjoittelupäänä. Tällöin vaaleisiin pitkiin hiuksiini laitettiin kuparinvärisiä raitoja ja pohjaväriksi vaaleanruskea. Lopputulos oli silloin aika tumma, mutta nyt värit ovat haaltuneet. Tämän hetkinen hiusten väri on sellainen hailakka kellertävänruskea. Hiukseni ovat tikkusuorat, eivät kiharru edes kosteina. Pituutta löytyy, ja aukinaisina ovat reeeeeeilusti yli olkapäiden. Luonnollinen värini on maantienruskea.

Väri nyt on kutakuinkin tämä. kuva on parin viikon takaa!
Pitkistä hiuksistani en luovu. Vaikka lähes viikottain ajattelen, kuinka paljon helpommat lyhyet hiukset olisivat, silti en leikkaa! Mulla on ollut kynitty emotukka joskus yläasteen aikoihin, enkä kaipaa siinä mitään muuta kun sitä helppohoitoisuutta. Lyhyet hiukset eivät vain oikein istu mun päähän, mun tukka on niin slaimi, se kun ei kiharru tai edes taivu mihinkään suuntaan. Lyhyt tukka olis vaan sellanen potta mun päässä. Kiharatkin pysyvät näissä pitkissä hiuksissa jotenkuten juhlien ajan vain, jos jaksan laittaa paplarit tai patukat edellisenä iltana ja sata kiloa lakkaa päälle. Kihartimetkin toimivat ihan semihyvin, kunhan lakkaa käyttää reilusti.

Yo-juhlat vuonna 2011
Tällä hetkellä otsahiukseni ovat pitkäksi kasvaneet ja ylettyvät jo korvan taakse. Yleensä mulla on aina ollut otsahiukset. Viimeksi näin pitkillä otsahiuksilla olen ollut peruskouluikäisenä, melkein ala-asteella...!

Niin ja se väri... Tosissaan ennen tätä vaaleaa kautta, mulla on ollut tummat hiukset, ja sitä ennen taas vaaleat. Nyt vaan on ollut taas niin pitkään vaaleana, että vaikeaa on kuvitella itseään tummana. Ääh, en osaa päättää! Ihan mustaksi en halua, se on varmaa. Tummanruskea olisi kiva, mutta siitä on hirveän vaikeaa päästä eroon, sillä ne hiusvärit tarttuu mun hiuksiin ihan todella jämäkästi! Yksi vaihtoehto olisi tähän valmiiksi vaaleahkoon laittaa kirkkaanvaaleita raitoja ja vaalentaa näin tätä takaisin blondiksi... tai sitten lyödä vaan värinpoistoa tai vaaleaa hiusväriä kehiin. Nyt ei olisi pitkä matka siihen kirkkaaseen vaaleeseen takaisin jos haluaisi.


Uhosin vielä viime syksynä, että otan jonkun ihanan punaisen värin hiuksiini. Kun oli siis ihan hohtavanvaaleat hiukset, olisi tosi hyvin tarttunut punainen väri! En vaan tiedä uskallanko punaiseksi värjätä, se kun tuppaa sitten jatkossa sitten kun kyllästyy ja värjää jollain muulla, niin kuultamaan läpi.. Jokatapauksessa, olen totaalisen kyllästynyt tähän nykyiseen haalistuneeseen mitäänsanomattomaan väriin, ja kamalaan juurikasvuun, joten ensi viikolla aion värjätä oli väri sitten mikä hyvänsä. Mun mielestä tumma väri tekee mun kasvoista tosi kalpeat. En kuitenkaan haluaisi olla mikään kalkkilaivan kapteenikaan. 

En tiedä. En tosiaankaan tiedä! 

Leikkaanko otsahiukset lyhyeksi? 

Mikä väri mulle sopisi parhaiten?

5 kommenttia:

 1. Apua, siis tuon näköisenä mä sut muistan! :D Mun mielestä ehdottomasti otsis ja parhain väri näistä on toi profiilikuvassakin oleva kupari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD joo toi otsis on kyl otettava takaisin, oon niin luimu ilman sitä.. !

   Poista
 2. Otsahiukset! Ja jotku vaaleen ruskeet :)

  VastaaPoista
 3. otsikset ja alin vasenkuvanväri, ihan paras :) ja sopii hyvin, mietin iteki täs millaseks värjään. pysyttelen kai tässä tummassa :D voisin iteki tehä vastaavan kun noita tyylejä on ollut kyllä jos löytyy muistista :)

  VastaaPoista