torstai 22. elokuuta 2013

Puistossa

Äitin ja isin pikkuinen täytti tänään virallisesti kuusi kuukautta, siis puoli vuotta. Me suunnattiin Laurin kanssa heti aamusta Lahteen Jonnalle ja Eetulle leikkimään. Päätettiin, kun oli kiva ilma, niin lähteä sitten viereiselle leikkarille keinumaan. Matka taittui hienosti yksillä vaunuilla Laurin maatessa takana ja Eetu edessä istuen. Eetu vähän silitteli Lauria siinä matkalla. 


Lauri pääsi ekaa kertaa keinumaan, hienosti siinä pysyi ja viihtyi! Ei pyrkinyt suuntaan eikä toiseen. Annoin pienet vauhdit, Lauria kiinnosti kovasti vieressä vähän kovemmissa vauhdeissa ollut Eetu. Kaikissa kuvissakin keskittyneesti katselee toisen keinumista! Laitettiin sitten poikaset samaan keinuun, voi sitä näkyä! Mutta kiltisti istuivat, Eetu silitteli Lauria taas innoissaan. <3 
C'moon buddy!
Ostettiin Laurille kävelytuoli ja Jonna toimi tässä välittäjänä. Sattumalta Eetun kävelytuoli on täysin samanlainen. Huvittava näky, kun pojat sorsavolkkareissaan istuivat rinnakkain. :'D Lauri istuu kävelytuolissa todella hienosti, ja osaa ''seistä'' tasajaloilla jopa! Kulkeminen ei vielä luonnistu, muuta kuin takaperin potkimalla, tekniikka on vielä hakusessa. Vauvahan ei tarvitse kävelytuoleja tai hyppykiikkuja, mutta molemmat meiltä löytyvät. Oma mielipiteeni on, että kohtuudella ja maalaisjärjellä virikkeitä pienelle! 


<3

2 kommenttia:

  1. Laurikin sai oman autonsa, jee! : D Pihla pörskyttää autollansa nykyään aina päivittäin hetken, viihtyy paremmin ja muutaman harjoittelun jälkeen oppi myös liikkumaan sillä, joten kohta Laurikin tajuaa homman! :)

    VastaaPoista