tiistai 8. lokakuuta 2013

Huonosti nukuttu yö

Nukuin niiiiiin surkeasti viime yönä! Menin nukkumaan heti Erilaisten äitien jälkeen, Teemu oli mennyt jo aikaisemmin. Sainkin suhteellisen nopeasti unta, mutta sen jälkeen huomasin heräileväni koko ajan. Lauri heräsi "päpättämään" yhdeltä, jolloin kävin antamassa tälle tutin suuhun ja toinen jatkoi uniaan tyytyväisenä. Kieriskelin ja pyöriskelin koko ajan, mutta kyllä nukuinkin koska olo oli sellainen pöhnäinen. Seuraavan kerran Lauri heräsi kolmelta, tuttia kaipaili silloinkin suuhunsa. Kävinkin sitten heti siinä samassa yhteydessä laittamassa jo maidon pulloon jääkaappiin odottamaan. Teemun herätyskello soi puoli viisi ja olin niiin väsynyt kun ihminen vain voi olla, kerroin huonosti nukutusta yöstäkin.. Teemu sitten juotteli viiden jälkeen Laurille maidon ja lopulta herättiin Laurin kanssa vasta seitsemän maissa. 

Laurillakin oli pari ylimääräistä heräämistä viimeyönä. Yleensä Lauri herää ensimmäisen kerran viiden-kuuden välillä juomaan pienen pullon maitoa. En tiedä olisiko tuo maito edes silloinkaan vielä tarpeen, mutta muussa tapauksessa poika varmaan vaatisi päästä pois pinniksestä, niin virkeänä se silloin aina on. Nyt on sellainen aamuyön maitokausi siis meneillään. :) Tässä on muutama kuva Laurista viime viikolta. 
Me ollaan nyt aloitettu hampaidenpesuhommat iltaisin. Nyt iltatoimet menevät kutakuinkin näin: noin klo 19.30 iltapuuro, tämän jälkeen pyllynpesu + pyjama päälle (pientä touhuilua/leikkimistä vielä), sitten iltamaidot ja hammaspesun kautta sänkyyn. Lauri tykkää hammaspesusta järsien omaa harjaansa ja me sitten jompi kumpi Teemun kanssa harjataan toisella harjalla. Ei meillä mitenkään kellontarkasti yleensä iltatoimet mene, riippuu ihan Laurin vireystilasta ja jaksamisesta. Toisina päivinä Lauri on silminnähden jo aikaisemmin väsyneempi, jolloin iltatoimet on tehtävä aikaisemmin. Esimerkiksi eilen olimme mun porukoilla illalla vielä puoli yhdeksältä ja iltatoimet tehtiinkin siellä. :)

Tämä sisältö ei nyt kauheasti kokonaisuudessaan liittynyt otsikkoon.. Mutta meille kuuluu muutenkin hyvää, tänään ajattelin käydä Laurin kanssa jossain välissä tuossa viereisellä leikkarilla. Lauri ryömii jo kovaa vauhtia ja nykyään saa sen tsiljoona kertaa käydä laittamassa x-boxin muuntajaa sekä digiboxia takaisin paikalleen. Lauri kulkee päivisin huoneiden välillä edestakaisin, lempparihuone on ehdottomasti vessa, kyllä huomaa ja kuulee jos siellä on ovi jäänyt auki kun läiske ja innokas läähätys alkaa kuulua "väh, täh" hokemisen siivittämänä. Ja voiko olla huvittavampaa kuin se, miten dramaattisesti Lauri KIIPEÄÄ sinne vessaan (siinä on sellainen n. 5 cm kynnys...) :DDD

Lauantaina oli Eetun 1-vuotissynttärit! Käytiin siellä koko perhe ja Jonna oli leiponut kaikkia ihania herkkuja! Paljon onnea koko perheelle ja etenkin Eetulle <3 :)

Lauri vähän sotki vaatteita kun söi naksuja lattialla ja ryömin niiden päällä...

Päivänsankari!

4 kommenttia:

 1. tiiän tunteen.... katoin aamulla vaan yhellä silmällä pikku kakkosta ja yritin tehä kaikkeni et pikkumies pysyis sängssä mun vieres... aaaarrggghhh mgaväsy :-D kahvia koneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tiiän ton tunteen ku kattoo yhellä silmällä pikku kakkosta!! Toi kuvaa niin hyvin mun aamuisia tunnelmia :D

   Poista
 2. sulonen pikkumies :)
  Löysin sun blogin kun etin tänä vuonna syntyneiden vauvojen äitien blogeja, meillä kun on nuorimmainen syntynyt huhtikuussa niin kiinnostaa lukee muitten pienten lasten juttuja :)

  Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa meitä http://perhearkea-anna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään lueskella samana vuonna syntyneiden äitien blogeja :) Tervetuloa lukijaksi! :) Käynpäs kurkkimassa sunkin blogia!

   Poista