sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Möksällä

"Tää viikonloppu ollaan sit ihan kotona vaan." - ja paskanmarjat. Möksällehän me lähettiin.

Mun porukoilla on mökki Mustikkasaaressa Mäntyharjulla. Ajomatkaa meidän vauhdilla vähän vajaa kaksi tuntia Orimattilasta. Tällä kertaa olin fiksu ja pakkasin mukaan VAIN tarpeellisen, kun yleensä kaikkea on liikaa. Kaksi kassia, Teemu, Lauri ja koirat. Saareen mentiin tietysti veneellä, Lauri näytti aivan syötävän söpöltä omissa pelastusliiveissään, eikä ollut matkasta moksikaan! Vaikka kovaa mentiin. Perjantaina oli vähän sateista ja ukkosta ilmassa, mutta lämmintä kuitenkin. Käytiin uimassakin vielä illalla, uitiin Teemun kanssa tuonne saareen mikä näkyy laituria vastapäätä kuvassa! Vesi oli 22 asteista, ihanan lämmintä! :) Kuvia uinnista ei ole, enpä ole edes rantakunnossa. 

Mökki on pieni. En muista neliömäärää, mutta pieni tupa ja keittiö, ja sauna. Pihassa on varastorakennus, jonka yhteydessä pieni kesähuone. Ja pihapiirissä tietenkin huussi.<3 Se on niin söpö. Meitä oli mökillä siis yhteensä 7 ihmistä, meidän perhe, mun porukat, yksi siskoistani ja mun eno. Ja kolme koiraa, myös äitini koira oli mukana. Tuvassa on ahdasta nukkua, meitä sisällä nukkui viisi. Teemu nukkui teltassa koirien kanssa. Nukuin niin huonosti, molemmat yöt! Meille on Laurin kanssa levitettävä vuodesohva, joka on tosi surkea nukkua.. Lisäksi en kotoa muuttamisen jälkeen muistanutkaan kuinka kovasti porukat kuorsaa.. Onneksi pihaan on suunnitteilla lisäaitta, jossa meidän perhe voi jatkossa nukkua. 

Lauantaina päivällä sää oli upea, mitä nyt vähän tuuli, mutta aurinko paistoi ja oli muutenkin kiva keli. Tuuli oli sinänsä plussaa, sillä miehet surffasivat miedossa aallokossa innoissaan. Otettiin me aurinkoakin. Me nukuttiin Laurin kanssa iltapäivällä makeat päiväunet, olin niin väsynyt huonosti nukutun yön jälkeen. Miehet kävi sillä kävi vesihiihtämässä, harmi kun en saanut kuvia otettua tai itse kokeilla! Iltapäivästä heräiltyämme grillailimme ruokaa ja yhtäkkiä iski kauhea ukkosmyräkkä ja rankkasade! Se meni kuitenkin nopeasti ohi ja aurinko paistoi loppuillan. :) Vaikea kirjottaa oikein mitään tuollaolosta, kun ei suoranaisesti tehnyt mitään.. Kuhan vaan oli.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti