tiistai 12. marraskuuta 2013

Raivohullu?

Kukkuluuruu. Tänään on taas perjantaifiilis... Vaikka on tiistai (?). Johtunee siitä, että Teemu pitää pekkasta ja olisi siis normaalisti tällä hetkellä iltavuorossa puolille öin asti. Pekkaselle kyllä löytyy syy, syntymäpäivät. Aamulla vähän mietitytti, että kehtaako aikuinen mies oikeasti pitää pekkasta syntymäpäiväverukkeella... Mutta kun niitä pekkasia löytyy usempikin kappale käyttämättömiä, niin mikäs siinä on käyttää, vuosikin  on jo lopullaan. Mun rakas miekkonen täyttää siis tänään 22 vuotta. 

Mä olen ollut tänään koko päivän aika huonotuulinen. Raivohullu, niinkuin Teemu sanoo. :D Oon kyllä joka väliin siitä anteeksi pyydellyt, en mä tarkoituksella halua pilata harvinaista arkena olevaa koko perheen vapaapäivää enkä varsinkaan Teemun syntymäpäivää. Oon vaan ollut räjähdysherkkä ja silloin tällöin tiuskahdellut ajattelemattomasti. Päivä meni kyllä tosi kivasti mun äksyilystä huolimatta. Meidän minimies pitää meidät kiireisenä ja tuntuu että Laurin sisäinen "Tarzan" on herännyt. Ruokailuhetkiin on tullut lisäksi käsien heiluttamisrituaalit kera kovaan ääneen huutamisen ja nauramisen. Nukkumaankäymiset yöunillekin ovat alkaneet muuttua haasteellisemmiksi. Siinä missä Lauri ennen kerralla jäi nukkumaan, nykyisin jos voimia ja energiaa vähänkin riittää, joutuu pojan kallistamaan vaaka-asentoon useampaan kertaan sängynlaidalla huutelun ja keikkumisen seurauksena. Lelut eivät tunnu kiinnostavan enää pätkääkään (paitsi soivat) ja elämäntehtävä onkin kiivetä kaikkialle ja mahdollisimman korkealle (jonne ei tietenkään vielä pääse).

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa loppu tutulta! Kaksi viikkoa takaperin mies sanoi, että onpa tytön nukkumaan laittaminen nykyään helppoa. Joo ei oo enää! Meillä opittu viikko sitten nousemaan tukea vasten, ja sitä onkin tehtävä sitten KOKO AJAN. Yölläkin, jos herää. Ja ei tosiaan lelut kiinnosta täälläkään, vain kaikki kielletyt ja ei leluiksi tarkoitetut kiinnostaa! Ja kun ei tuolta tytöltä se seisominen kumminkaan vielä meinaa kunnolla onnistua, kun varvistaa niin paljon.. Huh huh, onneksi tämäkin on vaan vaihe ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä sisäkengät käytössä? Meillä neuvolatäti sanoi, kun Lauri varvasteli puolivuotisneuvolassa, että mikäli varvastelu jatkuu niin suositteli hommaamaan kovapohjaiset jämäkät sisäkengät..

   Poista
  2. Joo itseasiassa on! Mutten kyllä ymmärrä täysin miten edes auttavat, kun niinkin pystyy kyllä näköjään varvistamaan varsin hyvin :P Pari kertaa päivässä pyrin niitä tytön jaloissa pitämään, ja on tuo varvistelu ehkä jo vähän vähentynyt, mutta tiedä sitten miksi!

   Poista
 2. Voi Lauria :D Meidän Demoni on nykyään kanssa melko haasteellinen nukutettava, eli ette ole ongelman kanssa yksin :)

  VastaaPoista