tiistai 5. marraskuuta 2013

Peruskauraa ja hampaita

Me ollaan ruvettu Laurin kanssa nukkumaan aamuisin pidempään. Lauri herää ensimmäisen kerran yleensä seitsemän maissa ja olen nyt alkanut ottamaan sen meidän sänkyyn vielä jatkamaan unia. Parina aamuna ollaan nukuttu jopa yhdeksään!! Joo joillekin on varmaan arkipäivää, mutta minulle todellista luxusta! Tällä viikolla on tilavaakin tutia kun Teemu on aamuvuorossa. ;)Kameraa olen käyttänyt viimepäivinä todella vähän, ei jotenkin ole ehtinyt. Ylemmät kuvat ovat toissapäivänä otettuja. Laurin toinen ylähammas on puhjennut ja toinen on ihan puhkeamispisteessä. Nyt vaan odotellaan että hampaat tulevat kunnolla esiin, jännitävää nähdä kuinka Laurin ilme muuttuu. Tuossa alemmassa tänä aamuna otetussa kuvassa olevasta ankkalelusta on tullut aivan Laurin suosikki! Lauri on oppinut painamaan kaikenmoisia nappeja "yhdellä sormella" aiemman hakkaamisen ja kämmenellä painamisen sijasta. Lauri painaa aina ankan musiikit soimaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... Ja suuttuu jos ankan yrittää viedä kauemmas. Lauri tunnistaa jo koska kappaleet alkavat loppumaan ja on jo sormi ojossa painamassa. :'D Me naurettiin Teemun kanssa sunnuntai-iltana ihan kippurassa kun Lauri paineli tv-tasolla seisoen aina lattialla olevan ankan takaisin soimaan. 


Meidän viimepäivät viikonloppua myöten on oikeastaan kulunut sinne tänne säntäilyssä ja muualla kuin kotona. Teemu oli taas viikonlopun töissä. Tuntuu että ei ole oikein ehtinyt hengähtää missään välissä kunnolla kotona. Sunnuntai-illaksi ostettiin Teemun kanssa vähän herkkuja ja yritettiin rentoutua leffaa katsoen, mutta kyllä väsymys voitti jo ennen kuin oltiin ehditty edes leffaa valita. Odotan niin tulevaa viikonloppua.. Tänään menen Lahteen hoitamaan yhden palveluksen, käyn varmaan samalla kirpparilla. Toivon todella löytäväni Laurille sopivia vaatteita...

P.S Unohdin melkein vuodattaa mun itkuhälytinvalitukset, nyt se on totaalisesti seonnut se laite.... Mä valvoin su-ma yön sen itkuhälyttimen kanssa kun se sai jotain ihan ihmesärinäkohtauksia koko ajan. Lauri oli niin syvässä unessa, etten raaskinut ottaa ja kantaa meidän väliin mikä tietenkin olisi ollut helpoin vaihtoehto.. Tällä hetkellä laite toimii vain pattereilla (johto on ilmeisesti rikki), ja voitte vaan kuvitella kuinka monet patterit menee viikossa jos se on kokonaisia öitä käytössä. Sinne menee neljän patteria ja ne piti viime viikolla vaihtaa kolmesti ja nyt toissayönä vaihdoin taas. Hitto! Ja laadukkaat patterit ei todellakaan ole mitään halpoja. Tänään on siis luvassa myös ihan upouuden itkuhälyttimen osto. Nyt vain metsästämään edullinen verkkovirralla toimiva perusitkyhälytin. Tämän edellisen ostin siis käytettynä ja ensimmäisen yön se toimikin hyvin jonka jälkeen ongelmat alkoivat ja vaihtelevasti katosivat mutta nyt eivät tunnu korjaantuvan millään. Kiitos ja anteeksi. 

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa keskustelemaan rakentevassa hengessä ja pienemmällä porukalla:

  http://keinuhevonen.omafoorumi.net/

  Käyttäjät ovat mahtavia ja moderointi tehokasta!

  VastaaPoista
 2. Lisää hampaita, jee :) Pihlalla ei oo mitään merkkejä vielä uusista hampaista (näin tosin unta että Pihlalle kasvo kaikki neljä viisaudenhammasta yhdessä yössä..:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjestan kun mä jätin lukematta ton "näin unta", luin: Tosin pihalle kasvo kaikki neljä viisaudenhammasta.... :DDD

   Poista