tiistai 19. marraskuuta 2013

Kivaa jouluksi

Mä en ole mikään suuri jouluintoilija, mutta näin vuoden lopulla joulu vaan yleensä on sellainen joku etappi, mihin mennessä täytyy toteuttaa asioita. Mä oon kyllästynyt meidän kotona tähän iänikuiseen keskeneräisyyteen. Muutaman epäkohdan kun saisi kuntoon, niin helpottaisi. Ja nyt mielellään ENNEN joulua. 
SKRUVSTA Työtuoli IKEA Säädettävän istumakorkeuden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento.
Tietokonepöydälle tuoli. Olen päättänyt haluavani tämän Ikean Skruvsta - työtuolin jo yli vuosi sitten, mutta aina se on vaan jäänyt. Ja koko se aika ollaan istuttu yhdellä ruokapöydän tuoleista koneen äärellä....



Eteiseen säilytyskäyttöön hyödynnettävä penkki. Tässä kuvassa on Jyskin malli, mutta joku muukin vastaava käy. Meillä kun on vähän huono kokemus Jyskin huonekaluista... Haluaisin tämän valkoisena, mutta meillä on tässä asunossa valmiina jo tumma naulakko/hattuhylly. Tämä helpottaisi paljon, saisi koirien hihnat ja pyyhkeet fiksummin..
APA Säilytyslaatikko IKEA
Säilytysarkku/laatikko.... keittiöön. Sinne saa piiloon pahvijätteen, mainokset sekä pullot. Ikeasta löytyisi ainakin edullisesti, pienellä tuunauksella siitäkin saisi ihan kivan. 

EXPEDIT Hylly IKEA Voidaan kiinnittää seinään tai sijoittaa lattialle.
Ikean Expedit - hyllyköt. Lastenhuoneeseen pieni malli ja olohuoneeseen mahdollisesti 4x4 reikäinen.. Hirmuisen suosittuja hyllyköitä tuntuvat olevan ja niistä saa tehtyä niin omannäköiset niillä kaikilla erinäköisillä kaapeilla ja koreilla. Ihmettelen suuresti, miksei meillä ole jo tällaista?

Näillä kaluilla saa jo hiukan helpotusta säilytysratkaisuihin. Ensi kuussa olisi Ikea-reissu varmaan sitten tehtävä ja listaan lisään vielä kankaat. Mattoa meillä ei ole vieläkään, joten sitä ajattelin myös vilkuilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti