perjantai 13. joulukuuta 2013

ViuhViuhViuhViuhViuhViuh...

AngelSounds kotidobbler


Tilasin itselleni joululahjaksi AngelSounds JPD-100S kotidopplerin Ilofantista, eikä hinta 19,50 euroa ollut edes kovin suolainen. Se on ilmeisesti markkinoiden halvin ja yksinkertaisin malli. Lueskelin etukäteen kokemuksia kyseisestä mallista ja eihän tuo nyt mitään parhaita arvosteluja ollut saaanut, mutta kyllä se on ihan asiansa ilmeisesti ajanut. Sain sellaisen käsityksen, että aika myöhäisessä vaiheessa saisi vasta äänet tuolla kuuluviin. 

Tänään eletään raskausviikkoa 9+2. Laite saapui eilen postiin ja minä malttamattomana tietenkin otin riskin ja kokeilin sitä innoissani. En odottanut saavani vielä mitään kuuluviin, mutta aivan vaivatta hetken laitteeseen tutustumisen ja testailun jälkeen löysin pienen äänet. <3 Hyvin kuuluivat ja ihan suotta pelkäsin etten erottaisi omista sydänäänistäni.... Harkitsin hetken jopa ennen tuon tilausta sellaisen kalliimman sykenäytöllisen ostamista, mutta piheys vei voiton, ne hienommat dopplerit sykenäytöllä ja kaikenmaailman kaiutinsysteemeillä maksavat jopa yli sataa euroa! Olen siis oikein tyytyväinen ostokseeni! 

4 kommenttia:

 1. Jeeeee :) hui, noi "laadukkaammat" dopplerit kuulostaa enemmänkin vainoharhaisten puuhalta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onhan toi loppupelissä aika turhake! Kaikki tarpeellinen tieto sikiön hyvinvoinnista tarkistetaan kuitenkin sydänääniä ja ultria myöten neuvoloiden kautta. Toisaalta ymmärrän sen, että monet keskenmenon kokeneet ostaa dopplerin kotiin saadakseen mielenrauhan, mutta on se ennen kun kohtu kunnolla kasvaa niin aikamoista hakuammuntaa ja tuuria kuulla ne äänet JOKA kuuntelukerta. Ja sitten herää huolet ja vainoharhaisuus...

   Poista
 2. Mulla oli mennyt ihan ohi että teillekkin tulee pikkukakkonen! <3 Hurjan paljon onnea.

  VastaaPoista