keskiviikko 18. joulukuuta 2013

rv 10+0

Oireet ovat helpottaneet huolella. Vellova pahoinvointi on väistynyt lähes kokonaan. Jäljellä ovat enää jäätävä väsymys ja siihen liittyvät palelu ja valtava unentarve. Ruokaa täytyy vetää säännöllisesti tai tulee armoton horkka. Toissapäivänä sen koin ja se oli aivan kamalaa. Ruoka maistuu tosi hyvin, etenkin kaikki epäterveellinen.. Hehheh. Sydänäänet kuuluu hyvin kotidopplerilla. Kohtu ei kyllä vielä tunnu vatsanpeitteiden läpi lähes ollenkaan paitsi rakon ollessa täynnä. Epäilen taaksepäin kallistunutta kohtua. Viimeksi muistaakseni tässä vaiheessa jo kohtu tuntui kovalta "kasvaimelta" ihan alavatsalla. 

Jaahas... blogger päätti muuttaa värejä. Kai tästä jotain selvää saa..

Olen nyt kiinnittänyt huomiota edellisraskaudesta jääneeseen linea negraan, joka juovikkaasti lävisti koko vatsan alhaalta ylös. Minusta näyttää kuin navan yläpuolella oleva viiva olisi haalistunut. En kuollakseni muista millä viikoilla tuo viiva edes viime raskaudessa ilmestyi, ei kuitenkaan ihan näin aikaisin. Olisiko se ollut puolen välin jälkeen.. 

Kutsu nt-ultraan äippäpolille kolahti viikko sitten postiluukusta ja ikäväkseni ei osunut enää tämän vuoden puolelle, vaan on kahden viikon päästä torstaina eli 2.1. Silloin viikkoja on täynnä 12+1. En malttaisi odottaa.

Mulla on muuten tällä hetkellä aikas vahva poikaolo. Saas nähdä sitten. =)


2 kommenttia:

  1. Jännittävää. Kerrankin pääsen seuraamaan raskautta alusta asti. Joten jään seuraaajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! :) alkaa tosiaan jo jännittäääääääääää... Myös ihmisille kertominen jo kutkuttelee.

      Poista