tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulupuu on rakennettu...

Huhhuh, viimepäivät ovat olleet toimintaa täynnä. Meillä kävi viime viikolla pieni haaveri auton kanssa liukkailla ja auto kävi vähän kokeilemassa ojanpohjaa, toisin sanoen meni lunastuskuntoon. Onneksi oli onnea matkassa ja ihmisvahinkoa ei käynyt ollenkaan ja autossa vakuutukset kunnossa. Kiitos joulun, korvauksien saannissa kestää ties kuinka kauan.  Autottomuus on tuonut arkeen lisähaastetta, vaunuilla pääsee täällä meidän pikkukylällä aika sutjakasti, mutta kieltämättä onhan se vähän ikävää lumipyryssä lähteä vaunujen kanssa mihinkään. Ja tämän väsymyksen vallassa laiskuus ottaa kyllä vallan, jos täytyy valita kauppareissu Laurin kanssa kaksin vaunuilla, vaiko lämmin koti ja seuraavaan päivään odottaminen. Uutta autoa odotellessa...

Viime päivinä ollaan käyty ostoksilla, ostoksilla ja ostoksilla.... Lauantain kävimme Teemun äidin kanssa kiertelemässä kauppoja koko päivän ja sunnuntaina kävimme isoilla ruokaostoksilla sekä parilla joululahjaostoksella vanhempieni kanssa.  Lauri on  saamassa aika paljon lahjoja, meiltä saa vain kolme lahjaa, joista yksi on ostettuna. Ei ole ehtinyt oikein mitään mitä on suunnitellut! Vauvakirjaa pitäisi täytellä, vaatteita lajitella, pari lahjaa paketoida, joulukortit kirjoittaa (juu-u ajattelin vielä ehtiä postittamaankin..).. Mutta tiedättekö mitä, mä en jaksa välittää! Menköön ja ehtiköön mitä ehtii.


Tämä on minun ja Teemun kolmas(?) yhteinen joulu, ja nyt päätimme ostaa vihdoin joulukuusen. Päädyimme Clas Ohlsonin valkoiseen tekokuuseen, joka on muuten aivan törkeän ihana. Vieläkään en laita kokonaista kuvaa kuusesta, vielä on joulukoristelu/siivoilu sen verran kesken. Mutta kuusi on täysin hintansa arvoinen. Vertailin etukäteen nimenomaan valkoisten kuusten hintoja, ja jossain pyydettiin jopa pari sataa euroa moisesta! Me maksoimme tästä kuusesta viisikymppiä. Malttamattomana kasasin kuusen jo eilen. Arvelin, että kun kerran sain aamulla kunnon energiapiikin, tulee se käyttää hyödyksi. Energiaa ei tästä naisesta ole herunut viikkokausiin kunnolla. On muuten aika työläs rakentaa tekokuusi, oksia vaikka millä mitalla ja kaikki erikseen kiinnittelee ja oksat availee.. ette varmaan arvaa mikä joululaulu soi päässä sitä kasaillessa. Tänäänkin oli muuten aamulla aika energinen olo. Tosin, kuten eilenkin, iltapäivän puolella se energia muuttuu taas piinaavaksi väsymykseksi. Ei se väsymys niin paha ole, mutta se PALELU. 

Lauri on antanut kuusen olla ihan aloillaan. Vähän kokeili oksia kasauksen yhteydessä, mutta tuossa se kuusi on saanut seistä nököttää ihan rauhassa. Koiratkaan eivät ole sitä noteeranneet. Kuusen pallot sen sijaan... niitä piti Laurin eilen tietenkin käydä vähän maistelemassa, ja saihan tuo pikku jyrsimillään jo nyhjättyä niistä murua irti. 

Koristepalloa vähän vaan maistelin...


Tilasin yllä olevasta kuvasta, jossa Lauri on tasan kolme kuukautta vanha, julisteen koossa 50 x 70cm. Tuolla se nyt komeilee kehystettynä olohuoneen seinällä. <3 

4 kommenttia:

 1. Ihana banneri =DDDDD ja valkoinen kuusi <3 meillä on valkoinen myös

  VastaaPoista
 2. Kiitos ;) valkoinen kuusi on mun mielestä kanssa niiin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on Clas Ohlsonin valkoinen kuusi mutta miniversio :D Ei toivookaan et isompi mahtuis tänne..
  Ihana toi alin kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollut tohon kuuseen kyllä todella tyytyväinen. :) Varmaan ihana se pienikin!

   Poista