keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Syy


Väsymystä, uupumusta, haluttomuutta, heikotusta.... ja paljon muuta. En ole paljon blogia jaksanut päivitellä, kuten huomatakin saattaa. Olen raskaana. Kuulumisia on ollut hankala välittää, sillä kaikki on pyörinyt tämän olotilan ympärillä. Aluksi ajattelin pimittää tiedon täältäkin nt-ultraan saakka ja turvallisemmille raskausviikoille, mutta jotenkin koin nyt suuren tarpeen paljastaa asian jo tässä vaiheessa.

Tämä oli toivottu juttu. Olemme onnellisia tilanteesta ja tässä muutaman viikon aikana on ehditty asiaa sisäistämään. Huokaisen varmaan vasta myöhemmin ja nautin sitten paremmin... 

Tänään eletään rv 8+0. Eilen kävin neuvolalääkärillä alkuraskauden ultrassa ja kyllä sieltä masusta löytyi täysin viikkojaan vastaava sykkivä papunen. 

Siellä "hän" nyt on. <3

Nyt vaan odotellaan kuin kuuta nousevaa, että eletään niille turvallisemmille viikoille. Keskenmenon riski on edelleen olemassa, 9. raskausviikko lienee kaikista riskialttein alkion kehityksen kannalta. Ja tässähän sitä  nyt eletään.. Asiasta eivät tiedä kuin muutama meidän läheinen ystävä, sekä minun äitini. Uskon, ettei kukaan ei vielä tässä vaiheessa haluttu eksy tänne lukemaan, ja jos eksyy niin eksyy... :)

Hyvää joulunodotusta kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihana kuulla! :) Paljon onnea matkalle! Vähän tällaista arvelinkin :)

  VastaaPoista
 2. äää! ihanaa! olen kade!!! (en ole..olen..... ei enää vauvoja tänne.... OLEN KATEELLINEN!!) ihanaa! Uusi vauva!!

  VastaaPoista
 3. Aaaaaah voi että onnea paljon!!!❤️ En tiiä miten tai miks mutta niin mä oon vähän arvellutkin :"")

  VastaaPoista
 4. Voi kiiitos kaikille teille ihanille! <3 :))

  VastaaPoista
 5. Voi, onnnea kovasti!:)

  Eksyin juuri blogiisi toisen blogin kautta ja jään kyllä seurailemaan.

  Itsellä typy 1/13 ja pikkukakkosta odotellaan,jonka LA 4/14. :)

  VastaaPoista