torstai 30. toukokuuta 2013

Päivät vierii

Jippii, alkaa tauti olla voiton puolella! Viikonloppu hujahti ohi ihan silmissä, lauantaina käytiin Lahdessa pyörimässä ostarilla sekä kirpparilla. Kirpparilta mukaan tarttui Laurille vähän vaatetta, sekä aivan ihana mobile! Kiinnitin sen olohuoneen sohvapöytään, sillä Lauri viettää paljon aikaa köllötellen siellä lattialla.Kirpparilta tarttui mukaan myös söpöt khakinvihreät shortsit, vielä liian suuret (kokoa 74) Lindexin ruudulliset lappuhaalarit sekä yöpukuja. H&M:ta ostimme hienon lätsän, joka onkin ollut jo kovassa käytössä. (KUVIA komeasta lätsäpojasta luvassa myöhemmin!) Pakko hamstrata lisää asusteita kesäksi! Lindexiltä ostimme pojalle ne valikoiman suurilinssiset vauvojen aurinkolasit, aion hommata myös jotkut vähän vähemmän painaumia tekevät ja käytännöllisemmät lasit myös, mutta kyllä nuo hätävarana nyt ajavat asiansa! Ja ovat sitä paitsi tyylikkäätkin. :) Säät ovat nyt suosineet oikein urakalla, aurinko paistanut melkein joka päivä ja lämpöäkin piisannut. Ihanaa kun ei tarvitse käyttää pukemiseen aikaa ulosmennessä! Himoitsen ostella lisää kesävaatteita Laurille. Tällä hetkellä meiltä löytyy tämän hetken keleihin sopivia lyhythihaisia bodyja tarpeeksi, ja käytössä on toistaiseksi ollut vielä pitkät housut. Vaunuissa poika on nukkunut vaihtelevasti ilman housuja ja sukkia riippuen kuinka paahtavaa ulkona on ollut. Meidän vaunut ovat pikimustat, joten luulisi tarkenevan keskikesällä ihan vaippasillaan. :)
Tiistaina kävin "harjoittelupäänä" värjäyttämässä hiukseni Lahdessa. Värjäyksen suorittivat siis kaksi parturi-kampaajaopiskelijaa, toinen heistä oli eräänkaverini pikkusisko. He laittoivat mulle pohjaväriksi ruskean, jossa kuparinpunaisia raitoja, ja lopputulos oli todella mieluinen! Kiitokset siis heille! Mulla kävi uskomaton tuuri, sillä olin jo pitkään suunnitellut vaaleiden hiusteni tummentamista. Olen ollut ennenkin tummatukkainen, oikeastaan aina. Nyt ehdin olla melkein kaksi vuotta blondina! Ja jos alkaa kaduttaa, lohdutan itseäni ajatuksella, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, eiks se niin mee? ;D Lauri oli tuon ajan Jonnalla Ahtialassa, joten ei tarvinnut ottaa mukaan tai stressata hoitojuttuja muutenkaan. Kaikki meni tietenkin hyvin! :)

ENNEN


JÄLKEEN (vähän on flunssanpunakka nenänpää, mut ei se mitään!) 
Kauhean nopeasti aika ja päivät kulkenut, juuri kun ajattelin panostaa blogiin enemmän, niin postausväliksi muodostui lähes viikko! Perjantaina suuntaamme minä, Lauri, äitini sekä pikkusiskoni auton keulan kohti Joensuuta, jossa olemme sunnuntaihin asti. Luvassa yhdet valmistujaiset, sukulointia sekä muuten vaan kaupungilla pyöriskelyä! Uudet Gracon matkarattaamme pääsevät ensimäistä kertaa tositoimiin, katsotaan kuinka käytännölliset ne ovat noin pienellä vauvalla! (Testasimme niitä jo lauantaina Lahdessa, mutta niin lyhyen ajan että ei kunnollista tuntumaa vielä saanut). 

Kuviakuviakuviakuviakuviaaaaaaaaaaa..... Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Miettikääpä sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti