perjantai 24. toukokuuta 2013

Se surullisen kuuluisa kevätlenssu

Luulin jo säästyneeni kaikilta tämän kevään ympärillä jyllänneiltä taudeilta, mutta niinhän siinä kävi, että flunssassa ollaan! Kurkkukipu alkaa pikkuhiljaa hellittää, mutta kiitos infektioastman, tauti on siirtynyt keuhkoihin. Tietysti nokka vuotaa ja perus pää-täynnä-räkää-fiilis vielä siihen päälle. Keuhkot tosiaan alkavassa tulehdustilassa, joten astmalääkkeet aloitin eilen. Toivottavasti ei tämän pahemmaksi mene, ja olisin tervehtynyt ensi viikonlopuksi, kun olemme menossa valmistujaisjuhliin Joensuuhun asti! Ja vielä enemmän toivon, että Lauri välttyisi koko taudilta. Käsisaippua onkin tänään ollut ahkerassa käytössä.

Päiväunilta juuri herännyt pikkumies :)

Eilen meillä kävi kahvilla meidän kaverit Jonna ja Sami ja niiden ihana Eetu-poika. Opettelin käyttämään meidän uutta kameraa ja napsin ainakin tsiljoona kuvaa Eetusta, jolla on tietenkin 7-kuiseksi ainakin miljoona jalkaa ja kättä viuhtomassa, eikä kuvista onnistunut kuin murto-osa. On vielä vähän opeteltavaa tuon kameran ominaisuuksissa ja mulla kuvaajanakin on varaa kyllä vielä kehittyä, ja paljon. Liikkuva kohde on hyvä harjoitteluun! Saatiin Eetun vanha Bumbo-tuoli kokeiluun, ensimmäisellä kerralla oli vielä vähän horjuvaa, mutta eiköhän sekin luonnistu kun kokeillaan uudelleen, ei tietenkään vielä pitkiä aikoja ettei selkä vaan rasitu. Oon vieläkin ihmeissäni miten kiltisti meidän koirat käyttäytyi koko vierailun ajan, ne ei haukkunut kuin pari haukkua ja sekin joku niiden keskinäinen ruokataistelu, eikä ne muutenkaan vimmannut ja säntäillyt ja pomppinut niinkuin yleensä kun joku on kylässä.

Ihana Eetu <3

Vielä oli horjuvaa Bumbossa istuminen, kun ensimmäistä kertaa kokeiltiin.
Saatiin kukkia :)

Tänään onkin päivä sitten mennyt tätä pirun sairautta potiessa, alkupäivä lähinnä sängyn pohjalla maaten Laurin kanssa. Kyllä me muumit jaksettiin aamulla katsella sentään. Päivällä nukuttiin makeat päiväunet ja herättiin kun Teemu-isi ja Laurin kummisetä Tomi tulivat. Tomi tuli kahvilla käymään ja toi samalla herkkudonitseja, nam! Oikein mieltä piristi! Illalla reipastuin huolella ja päätin tehdä ruokaa hyödyntäen jääkapissa olleita tähteitä.
Aikamoista mättöä tuli! 
Aika kuvapainoitteisia postauksia mulla, mutta kun kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eiks se niin mene? Kyllä mä vielä jonkun tekstipläjäyksenkin vielä tekaisen joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti