keskiviikko 5. helmikuuta 2014

RV 17+0


Ollaan raskauden osalta edetty jo 18. viikolle. 

Kirjoitan tämän postauksen puhelimen Blogger-sovelluksella. Lauri-raasu on kuumeessa, joten en ehtinyt koneella istuskella alkuillasta. Toisaalta on ihanaa kun toinen kerrankin malttaa ja nauttii kunnolla sylissäolosta, vietettiinkin tunti sohvannurkassa äiti telkkaria katsoen ja Lauri torkkuen.

Raskausväsymys on päivien kirkastumisen johdosta alkanut vihdoinkin helpottaa. 

Oksennuksia tulee silloin tällöin arvaamattomissa tilanteissa, kuten yhtenä päivänä kun kaivoin Laurin suusta mälläytynyttä ällöpahvia, myös pahat hajut saa yökkimään. Meinasin oksentaa pelkästä näystä kun viime Putous-jaksossa jollain sketsihahmolla pilkisti se valkoinen täyte huulenpielestä... 

Naama on edelleen täynnä finnejä, samoin niskahartiaseutu sekä rintakehä.

Linea negra on vahvistunut ja päättyy napaan. Laurin aikana se jatkui navan yläpuolellekin, mutta se yläosa on häipynyt lähes näkymättömiin.

Maha on maha. Kohtu tuntuu selvästi seistessäkin kokeillessa. Hauskasti se kyllä onnistuu edelleenkin pujahtamaan "piiloon" ja selällään maatessa maha tuntuu välillä ihan pehmeältä ihralta kauttaaltaan. Aamuisin täydellä rakolla selällään maatessa masu on söpön muhkea ja kova möhkäle.

Liikkeitä tuntuu pienesti lähes päivittäin. Mutta ei koko ajan ja aika harvakseltaan. Asennon täytyy olla istuva tai jalat käppyrässä esimerkiksi sohvalla. 

Kaikki ruoka maistuu erittäin hyvin. Olen pyrkinyt syömään säännöllisesti ja mahdollisimman monipuolista ruokaa. Vitamiinilisän otan aina muistaessa. Painoa on tullut ehkä pari kiloa? Meidän vaa'assa on patterit loppu. 

Ensi viikon maanantaina on neuvola. Enää kolme viikkoa rakenneultraan huiii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti