lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lomaterveisiä

Ihanaa kun meillä on vihdoin tämä kauan odotettu loma pärähtänyt käyntiin! Ja tällä lomalla tarkoitan nyt sitä, että Teemulla alkoi maanantaina runsas kolmen viikon kesäloma! Yksi viikko jäi vielä talvea varten, jos vaikka silloin tehtäisiin joku pidempi reissu. Tosiaan varmaan tästä pitkästä monen päivän tauostakin huomaa että ulkona ja liikeenteessä vietetty aikaa, eikä koneella ole ehtinyt istuskella bloggailemassa. Oltiin mökillä Mäntyharjulla, mentiin keskiviikkona ja tänään kotiuduttiin takaisin Orimattilaan.Lisäksi haluan kertoa, että meillä alettiin tällä viikolla nukkumaan kokonaisia öitä! Huimaa, jännää ja ennenkaikkea outoa. Nyt on takana neljä yötä, kaksi ensimmäistä Lauri nukkui 9 tuntia yhtäjaksoisesti ja kolmantena 11 tuntia!! Sain melkein sydärin aamulla kun heräsin seitsemän aikaan ja tajusin että Lauri ei herättänytkään 5-6 aikoihin! Meidän pikkumies tuhisi tyytyväisenä vieressä vielä. On kyllä aivan ihanaa kun on itsekin saanut nukkua kertaakaan yöllä heräämättä. Valehtelematta voin sanoa viimeksi tälläisen 8 tunnin yhtäjaksoisen unipätkän olleen itselläni tammikuussa! Joten oli todellakin tarpeen :) Viime yönä Lauri itkeskeli masuvaivoja, mutta toivottavasti nyt tulevana yönä nukuttaa paremmin, vatsa nimittäin toimi runsaasti tänään! :)

Mutta mikäs tässä on lomaillessa, mökillä ollaan lusmuiltu, aurinkoa otettu, uitu, koiria trimmailtu ja kalastettu. Ja herkuteltu hyvällä grilliruoalla tietenkin. Tosissaan ainut ns. pakollinen homma on ollut tuo koirientrimmaus-projekti.... (ja iskän hiustenleikkuu).. :D Meillä kun on nuo kaksi kääpiöpuudelia jo melkoisessa karvaturrilookissa olleet viimeiset päivät. Milli on musta, Nelli on isompi ruskeista. Vilma on porukoiden toyvillakoira. En ollut ottanut Nellistä nyt tuoretta karvaturrikuvaa, mutta samalta se näytti kuin Millikin! :D


Jaaaaaaaa sitten, maanantaina olisi tarkoitus lähteä päiväreissulle Outokumpuun sukulaisia tapaamaan. Keskiviikkona Laurilla on 5 kk-neuvola. Torstai-iltana nämä vanhemmat vaihtavat viihteelle, Lauri menee yökylään mummille! Eli ohjelmaa on lomalla tiedossa kiitettävästi. Lisäksi jossain vaiheessa menemme Heurekaan todella mielenkiintoiselta kuulostavaan Body Worlds-näyttelyyn. Asuntomessuillakin olisi tarkoitus käydä. :)Ihanaa kesänjatkoa kaikille!

p.s En ole kalamies (enkä -nainen) :D

2 kommenttia: