maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kiireinen ihana kesä

Tämä kesä on jäämässä ennätysvauhdilla taaksepäin. Kiirettä on pitänyt, positiivisessa mielessä, kauaa ei ole ehtinyt kotona loikoilemaan, ja sitten taas kaikki ylijäävä aika on loikoiltava ja otettava rennosti! Tässä on pelkästään heinäkuussa ollut kaikenlaista toimintaa, reissua ja muuta mukavaa.

Viikko sitten maanantaina hurautettiin aamusta kevyt 5 tunnin ajomatka Outokumpuun sukulaisia moikkaamaan. Lauri viihtyy hyvin autossa, mutta kyllä jossain vaiheessa etenkin näin pitkällä matkalla täytyy päästä pois kaukalosta tuulettumaan ja muuta! :) Koko päivä vierähti nopeasti ja takaisin kotona oltiin vasta seuraavan vuorokauden puolella yöllä.. Oli kyllä erilainen, mutta ihan kiva matka!HMMM.... mitenkähän tällä oikeen ajellaan, enhän mä ees ylety tonne..
NO MUTTA täähän on paljon parempi, tähän saa jalanki tälleen kivasti!

On myös ollut ihan mahtavaa nähdä kavereita! Musta on ihanaa kun ollaan Jonnan, Samin ja heidän poikansa Eetun kanssa tiiviisti oltu tekemisissä. Me ollaan käyty kahvilla puoleen jos toiseen, ja nyt viime viikolla jätettiin sitten meidän pikkupoitsut hoitoon ja lähdettiin ihan viihteelle asti. Ekaa kertaa siis oikeasti ja rennosti raskauden ja Laurin syntymän jälkeen. Tähän asti, jos Laurin olen hoitoon jättänyt ja ollaan vietetty lapsivapaata (tämä oli kolmas tällainen pitempi kerta!!), ovat ongelmana olleet mitkäs muutkaan kuin maitoa pursuilevat TISSIT. No, tällä kertaa ei ollut sitä ongelmaa, ei tarvinnut käydä tyhjentelemässä vaan pystyi nauttimaan olostaan. Ja oli ihanaa olla nimenomaan Jonnan kanssa, koska molemmilla lapsi hoidossa, niin pystyi yhdessä ikävöidä. <3 No alle vuorokausi Laurista erossa vaan kuitenkin oltiin.... :') Me käytiin extempore 'shoppailureissu' Vantaan Jumbossakin edeltävänä päivänä, oli mahtavaa sekin! Hassua ajatella, että tätä kevättä ennen me oltiin Jonnan kanssa oltu missään yhteyksissä, kun oltiin 4-5 luokilla samalla luokalla.... kyllä, siis ALA-ASTEELLA. Ei tässä välissä ollut kuin kevyt 9 vuotta!! :D Mutta huomaa, että elämäntilanteet yhdistää! 

<3


JA en voi olla mitenkään hehkuttamatta, että olen tutustunut uusiinkin ihmisiin tänä kesänä. Nimittäin lauantaina me käytiin Laurin kanssa katsomassa Neaa ja kahden kuukauden ikäistä Linaa! Mä aina jännitän hirmusesti uusien ihmisten tapaamista, mutta tällä kertaa aivan turhaan. Oli aivan ihanaa jutella kaikesta! <3 Heihin haluan ehdottomasti tutustua paremmin! Me oltiin Nean kanssa heti samalla aaltopituudella ja hetkessä hujahti USEITA tunteja. Käytiin myös vaunuilemassa pitkin Lahden satamaa. Otin myös meijän ihanuuksista kuvia!

Helistin taisi olla kiva :)Nyt on kuvitettu meidän kesäistä viikkoa oikein olan takaa. On kyllä ollut todella mainiota kaikin puolin. :) Niin muuten, meidän Lauri täytti tänään 5 kuukautta, snif! :'')Lauri on viimepäivinä ihan tässä parin päivän sisällä oppinut hurjasti erilaisia äänteitä, ja käyttääkin niitä ahkerasti eri äänialoilla. "MÄMMÄMÄMÄMÄMÄMÄMÄMÄMÄÄM MAMAMAMAMAMAMAMMAMAAM, ÄYMYÄYMYÄYMYÄYÄYÄYÄYÄYÄYÄYÄYÄY....." raikaavat meillä nykyisin, jos sillä päällä ollaan. :) <3 

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla :) ja tajusimpas sen, että kuka suloinen pikku herra niissä Nean kuvissakin löytynee ;) Jään seuraamaan teitä♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja tervetuloa! Nyt kun tämä meijän pikkumiehen isin kesäloma lähenee loppuaan niin alkaa varmaan inspistä taas löytyä kirjoitteluun :))

      Poista