keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Mä en siis kertakaikkiaan ehtinyt eilen kirjoittelemaan vaikka tarkoitus oli. Tosi monessa blogissa on ollut kuvakoosteita, muistoja ym. menneeltä vuodelta ja mielestäni postaukset ovat olleet ihania! Olen jaksanut kaikki kahlata läpi. Varsinkin kuvia sekä tekstiä sisältävät! Mä en itse jaksa sellaista enää tässä vaiheessa tehdä, ehkä ensi vuonna jos vielä täällä ruudun takana kirjoittelen. :) 

Vuoteen mahtui opiskelua, viimeisillään raskaanaoloa, Laurin syntymä sekä kasvaminen pienestä vastasynyneestä ymmärtäväksi taaperonaluksi, mökkeilyä, oleilua, hyviä päiviä, huonoja päiviä, äitiyden koettelemuksia, stressiä, uusi raskaus ja siihen liittyvät oireet, asunnon irtisanominen ja paaaaaaljon suunnitelmia tulevalle vuodelle... Kaikin puolin kuitenkin hyvä ja ikimuistoinen vuosi monella tapaa! :) 

Meidän perheen vuosi vaihtui mukavissa merkeissä. Laurin kummitäti ja tämän avokki kutsui meidät heidän luokseen uutta vuotta viettämään. Teimme ruokaa ja pelailimme lautapelejä, oli todella hauskaa! Lauri nukkui matkasängyssä jopa reilut 12 tunnin yöunet. Me aikuiset valvoimme pitkälle yöhön pelejä pelaillen, jossain vaiheessa meinasi jopa unohtua, että Lauri on edes mukana, kun niin sikeästi nukkui. Onneksi on itkuhälyttimet. Valoimme myös tinaa, kaikille tuli aika hauskannäköiset kimpaleet, omani näytti kuolleelta/nukkuvalta linnulta ja Teemulla tina muodosti golf-mailan. Yritimme myös selvittää mitä nämä merkitsi, mutta Teemun osalta jäi vähän epäselväksi. Ehkä siitä tulee golffari.. Mä OTIN myös muutamia kuvia illalta, mm. ruokatarjoilusta ja omasta lintutinastani, mutta valitettavasti en niitä nyt tänä postaukseen saa. Pojat joi miedot juomat ja me tytöt otettiin mun tarjoamaa Muumi-skumppaa!  Yhtään euroa ei ammuttu taivaalle. 

Hyvää alkavaa vuotta kaikille lukijoille <3 Huomenna np-ultra, palaillaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti